HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HUNGARO COPTER
Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

A kedvezményezett neve: HUNGARO - COPTER Kft.
A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02788
A fejlesztés tárgya, célja:  HUNGARO - COPTER Kft. fejlesztésének megvalósítása
A szerződött támogatás összege: 9 999 999 Ft
A projekt befejezési dátuma: 2022.12.05.
A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A HUNGARO - COPTER Kft. által megvalósításra került projekt fő költségtétele a felhívás keretében kötelezően megvalósítandó, önállóan támogatható tevékenységek közé sorolt gépbeszerzés. A projekt keretében 1 db Bomar ProfiCut 275.230 GANC típusú szalagfűrész, 1 db Binder FED 720 szárítószekrény és 1 db Matrix Maxi T* 230V szerszám automata került beszerzésre. A gépekre a fejlesztendő tevékenység, azaz a Fémmegmunkáláshoz szükségesek.

A gépekkel a vállalkozás növelni tudja a bevételét és a tevékenységi köre is tovább tud bővülni, mely profit növekedést eredményez. Ez a financiális alap hozzájárulhat további fejlesztések megvalósításához, munkavállalók felvételéhez. Jelen projekt hozzájárult a vállalkozás piaci pozíciójának erősítéséhez, tágabb szolgáltatási kör elvégzésére képes, bővült a megrendelői kör. A szalagfűrész és a szárítószekrény a tevékenység végzéséhez szükséges gépek, míg a szerszámautomata jelentősen növeli a munkavégzés hatékonyságát, mivel a gép segít megtalálni a szerszámokat és csak annak ad jogosultságot a használatra, akinek engedélyezve van.

A projekt másik költségtétele a felhívás által Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek közé sorolt Projekt szakmai megvalósításának közvetett költségei voltak.